ontkenning

ontkenning :

 

 

De informatie op deze website wordt als betrouwbaar beschouwd, maar we nemen geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor fouten in informatie of feiten of fouten in routeringsnummers of andere informatie.

 

Deze blog of website ( prijsvergelijken.mydiscountfinder.com ) claimt geen aanspraak op afbeeldingen die op deze website (of blog) zijn geplaatst, tenzij anders vermeld. Afbeeldingen op deze blog zijn auteursrechtelijk beschermd door de respectvolle eigenaren. Als er een afbeelding op deze blog verschijnt die van u is en niet wenst dat deze op deze site verschijnt, stuur dan een e-mail met een link naar deze afbeelding en deze wordt onmiddellijk verwijderd.

 

 

 

prijsvergelijken.mydiscountfinder.com is een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates-programma , een partneradvertentieprogramma dat is ontworpen om sites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon

het is ook verbonden met andere netwerken om geld te verdienen door aansluiting.

 

 

 

Servicevoorwaarden:

 

We zijn trots op de kwaliteit van de informatie die u van ons krijgt. Alle inhoud is geschreven door gekwalificeerde auteurs die kennis hebben van de gebieden waarin ze schrijven.

maar we bieden u de mogelijkheid om alle artikelen alleen ter informatie te behandelen.

en vraag deskundig advies voordat u een methode uitvoert die op deze blog of website wordt voorgesteld. Controleer het routeringsnummer voordat u een overboeking uitvoert of voor een ander doel gebruikt.